Kost- og diætistforløb

Er du kørt fast i de forkerte rutiner? Savner du inspiration til træning og sund kost? På dette forløb får du professionel støtte og vejledning til at opnå et sundt og langtidsholdbart vægttab. Vi udveksler erfaringer med hinanden og afprøver forskellige motionsformer. Du får hjælp til at pejle dig ind på, hvad der virker bedst for dig, så du kan gøre en aktiv indsats for at ændre din livsstil.

 

Holdnr Navn Ugedag Start tid Sted Underviser  
19176 Kost- og motionsforløb med fysioterapeut og diætist Ons 18:00 Gilleleje Fysioterapi Bettina Rasmussen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Savner du inspiration til træning og sund kost? På dette forløb får du professionel støtte og vejledning til at opnå et sundt og langtidsholdbart vægttab eller til at bibeholde en sund vægt. Vi udveksler erfaringer med hinanden og afprøver forskellige motionsformer. Du får hjælp til at pejle dig ind på, hvad der virker bedst for dig, så du kan gøre en aktiv indsats for at ændre din livsstil.

12 gange træning varieret mellem træning i træningscenter, varmtvandsbassinet og pilatescenteret.
4 gruppermøder med diætist
.

Gigtskolens hold er hensyntagende hold, og for at kunne deltage i undervisningen skal man være ”handicappet i forhold til undervisningen i det konkrete emne”. Det vil sige at du på grund af fysiske udfordringer eller skavanker har svært ved at deltage på et lignende hold.

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 19176
Status: Igangsat
Første møde: 06-02-2019 18:00
Mødegange: 13
Lektioner: 26
Undervisere: Bettina Rasmussen
Lena Walleen Kimmer
Priser:
Fuld pris DKK 2.000,00