Vægttab - Gilleleje Fysioterapi

Bassin: 1.20 -1.60m, 33°

28130 Vægttab ved varmtvandsundervisning Man 18:00 Gill. Fysioterapi Marianne Søndergård

Første møde: 13-08-2018 18:00
Undervisere: Marianne Søndergård
28131 Vægttab ved varmtvandsundervisning Man 19:00 Gill. Fysioterapi Marianne Søndergård

Første møde: 13-08-2018 19:00
Undervisere: Marianne Søndergård
28133 Vægttab ved varmtvandsundervisning Tor 19:00 Gill. Fysioterapi Marianne Pedersen

Første møde: 16-08-2018 19:00
Undervisere: Marianne Pedersen
28132 Vægttab ved varmtvandsundervisning Tor 18:00 Gill. Fysioterapi Marianne Pedersen

Første møde: 16-08-2018 18:00
Undervisere: Marianne Pedersen
28141 Vægttab ved varmtvandsundervisning Tor 16:00 Gill. Fysioterapi Marianne Pedersen

Første møde: 16-08-2018 16:00
Undervisere: Marianne Pedersen
28142 Vægttab ved varmtvandsundervisning Tor 17:00 Gill. Fysioterapi Marianne Pedersen

Første møde: 16-08-2018 17:00