Vægttab - Gilleleje Fysioterapi

Bassin: 1.20 -1.60m, 33°

29130 Vægttab i varmtvandsbassin Man 18:00 Gilleleje Fysioterapi Marianne Søndergaard

Første møde: 12-08-2019 18:00
Undervisere: Marianne Søndergaard
29132 Vægttab i varmtvandsbassin Tor 18:00 Gilleleje Fysioterapi Marianne Pedersen

Første møde: 15-08-2019 18:00
Undervisere: Marianne Pedersen
29133 Vægttab i varmtvandsbassin Tor 19:00 Gilleleje Fysioterapi Marianne Pedersen

Første møde: 15-08-2019 19:00
Undervisere: Marianne Pedersen
29141 Vægttab i varmtvandsbassin Tor 16:00 Gilleleje Fysioterapi Marianne Pedersen

Første møde: 15-08-2019 16:00
Undervisere: Marianne Pedersen
29142 Vægttab i varmtvandsbassin Tor 17:00 Gilleleje Fysioterapi Marianne Pedersen

Første møde: 15-08-2019 17:00