Vægttab - Gilleleje Fysioterapi

Bassin: 1.20 -1.60m, 33°

19130 Vægttab ved varmtvandsundervisning Man 18:00 Gilleleje Fysioterapi Marianne Søndergaard

Holdnummer: 19130
Første møde: 07-01-2019 18:00
Undervisere: Marianne Søndergaard
19132 Vægttab ved varmtvandsundervisning Tor 18:00 Gilleleje Fysioterapi Marianne Pedersen

Holdnummer: 19132
Første møde: 10-01-2019 18:00
Undervisere: Marianne Pedersen
19133 Vægttab ved varmtvandsundervisning Tor 19:00 Gilleleje Fysioterapi Marianne Pedersen

Holdnummer: 19133
Første møde: 10-01-2019 19:00
Undervisere: Marianne Pedersen
19141 Vægttab ved varmtvandsundervisning Tor 16:00 Gilleleje Fysioterapi Marianne Pedersen

Holdnummer: 19141
Første møde: 10-01-2019 16:00
Undervisere: Marianne Pedersen
19142 Vægttab ved varmtvandsundervisning Tor 17:00 Gilleleje Fysioterapi Marianne Pedersen

Holdnummer: 19142
Første møde: 10-01-2019 17:00