Pilates

19912 Pilates Tor 10:00 Hellebæk Klædefabrik, Bygning A, 1.sal Thorny Johannsdottir
  • Holdnr: 19912
  • Navn: Pilates
  • Ugedag: Tor
  • Start tid: 10:00
  • Sted: Hellebæk Klædefabrik, Bygning A, 1.sal
  • Underviser: Thorny Johannsdottir
  • :

Pilates

Pilates er en effektiv og skånsom træningsform, hvor der er fokus på et samspil mellem bevægelse og vejrtrækning. Undervisningen er baseret på langsomme, kontrollerede og præcise bevægelser, som styrker kroppens kernemuskulatur. Øvelserne styrker balanceevnen, forbedrer kropsholdningen og der opnås en højere grad af stabilitet og smidighed. Undervisningen foregår på små hold og underviseren tilpasser øvelserne til den enkelte deltagers fysiske formåen og behov.

Holdnummer: 19912
Første møde: 10-01-2019 10:00
Undervisere: Thorny Johannsdottir
19916 Pilates/stræk NYT - for begyndere 65+ Tor 12:15 Hellebæk Klædefabrik, Bygning A, 1.sal Thorny Johannsdottir

Pilates består af et system af stræk- og styrkevelser Øvelserne styrker musklerne og giver bedre kropsholdning, smidighed, stabilitet og balance. I Pilates fukuseres der meget vejrtrækning, og det går i høj grad ud på at få en bedre kropsbevidsthed via anatomisk rigtige bevægelser, der giver en stærk og fleksibel mave- og bugmuskulatur, der styrker ryggen lænden og skuldrene. På dette hold kombineres de bedste ting fra Pilates med enkelte strækøvelser fra yoga. Undervisningen foregår på små hold (max 8 deltagere), så der kan tages individuel hensyn til alle elever og man samtidig kan sikre, at øvelserne udføres korrekt tilpasset hver enkelt deltager.

For at kunne deltage i undervisningen skal man være "handicappet i forhold til undervisningen  i det konkrete emne".

Holdnummer: 19916
Første møde: 10-01-2019 12:15