Kurbadet - Hornbæk

• Holdnr: 19940
  • Start tid: 09:00
  • :

Særligt i Kurbadet: Efter holdtræningen er der mulighed for at benytte kurbadets faciliteter i form af sauna, spa m.v. i 30 minutter.

Holdnummer: 19940
Første møde: 07-01-2019 09:00
19941 Varmtvandsbassin Man 09:40 Kurbadet - Hornbæk Heidi Nielsen Young
  • Holdnr: 19941
  • Start tid: 09:40

Holdnummer: 19941
Første møde: 07-01-2019 09:40
19942 Varmtvandsbassin Man 10:20 Kurbadet - Hornbæk Heidi Nielsen Young
  • Holdnr: 19942
  • Start tid: 10:20

Holdnummer: 19942
Første møde: 07-01-2019 10:20
19946 Varmtvandsbassin Man 11:00 Kurbadet - Hornbæk Heidi Nielsen Young
  • Holdnr: 19946
  • Start tid: 11:00
  • :

Særligt i Kurbadet: 20 min. før holdtræningen er der mulighed for at benytte kurbadets faciliteter i form af sauna, spa m.v.

Holdnummer: 19946
Første møde: 07-01-2019 11:00