Kurbadet - Hornbæk

• Holdnr: 29942
  • Start tid: 10:20
  • :

Særligt i Kurbadet: Efter holdtræningen er der mulighed for at benytte kurbadets faciliteter i form af sauna, spa m.v. i 30 minutter.

Første møde: 19-08-2019 10:20
29940 Varmtvandsbassin Man 09:00 Kurbadet - Hornbæk Heidi Nielsen Young
  • Holdnr: 29940
  • Start tid: 09:00

Første møde: 19-08-2019 09:00
29941 Varmtvandsbassin Man 09:40 Kurbadet - Hornbæk Heidi Nielsen Young
  • Holdnr: 29941
  • Start tid: 09:40

Første møde: 19-08-2019 09:40
29946 Varmtvandsbassin Man 11:00 Kurbadet - Hornbæk Heidi Nielsen Young
  • Holdnr: 29946
  • Start tid: 11:00
  • :

Særligt i Kurbadet: 20 min. før holdtræningen er der mulighed for at benytte kurbadets faciliteter i form af sauna, spa m.v.

Første møde: 19-08-2019 11:00
29944 Varmtvandsbassin Tir 09:40 Kurbadet - Hornbæk Vibeke Fagerberg