Rigshospitalet

29301 Varmtvandsbassin Man 16:15 Rigshospitalet, Fys. Opg.3 Afd.3001 Aneta Janik
  • Holdnr: 29301

Første møde: 26-08-2019 16:15
Nedsat pris Fr.berg DKK 975,00
29300 Varmtvandsbassin Man 15:30 Rigshospitalet, Fys. Opg.3 Afd.3001 Aneta Janik
  • Holdnr: 29300

Første møde: 26-08-2019 15:30
Nedsat pris Fr.berg DKK 975,00
29302 Varmtvandsbassin Man 17:00 Rigshospitalet, Fys. Opg.3 Afd.3001 Aneta Janik
  • Holdnr: 29302

Første møde: 26-08-2019 17:00
Nedsat pris Fr.berg DKK 975,00
29303 Varmtvandsbassin Man 17:45 Rigshospitalet, Fys. Opg.3 Afd.3001 Aneta Janik
  • Holdnr: 29303
  • Start tid: 17:45

Første møde: 26-08-2019 17:45
Nedsat pris Fr.berg DKK 975,00
29307 Varmtvandsbassin Tir 16:15 Rigshospitalet, Fys. Opg.3 Afd.3001 Ida Vogth Frøsig Hansen
  • Holdnr: 29307

Første møde: 27-08-2019 16:15
Nedsat pris Fr.berg DKK 975,00
29306 Varmtvandsbassin Tir 15:30 Rigshospitalet, Fys. Opg.3 Afd.3001 Ida Vogth Frøsig Hansen
  • Holdnr: 29306

Første møde: 27-08-2019 15:30
Tina Maria Stahl
Nedsat pris Fr.berg DKK 975,00
29308 Varmtvandsbassin Tir 17:00 Rigshospitalet, Fys. Opg.3 Afd.3001 Ida Vogth Frøsig Hansen
  • Holdnr: 29308

Første møde: 27-08-2019 17:00
Nedsat pris Fr.berg DKK 975,00
29309 Varmtvandsbassin Tir 17:45 Rigshospitalet, Fys. Opg.3 Afd.3001 Ida Vogth Frøsig Hansen
  • Holdnr: 29309
  • Start tid: 17:45

Første møde: 27-08-2019 17:45
Nedsat pris Fr.berg DKK 975,00
29310 Varmtvandsbassin Tir 18:30 Rigshospitalet, Fys. Opg.3 Afd.3001 Ida Vogth Frøsig Hansen
  • Holdnr: 29310
  • Start tid: 18:30

Første møde: 27-08-2019 18:30
Nedsat pris Fr.berg DKK 975,00
29312 Varmtvandsbassin Ons 15:30 Rigshospitalet, Fys. Opg.3 Afd.3001 Mathilde Schrøder
  • Holdnr: 29312
  • Ugedag: Ons

Første møde: 28-08-2019 15:30
Nedsat pris Fr.berg DKK 975,00
29313 Varmtvandsbassin Ons 16:15 Rigshospitalet, Fys. Opg.3 Afd.3001 Mathilde Schrøder
  • Holdnr: 29313
  • Ugedag: Ons

Første møde: 28-08-2019 16:15
Nedsat pris Fr.berg DKK 975,00
29318 Varmtvandsbassin Tor 15:30 Rigshospitalet, Fys. Opg.3 Afd.3001 Mathilde Schrøder
  • Holdnr: 29318

Første møde: 29-08-2019 15:30
Nedsat pris Fr.berg DKK 975,00
29319 Varmtvandsbassin Tor 16:15 Rigshospitalet, Fys. Opg.3 Afd.3001 Mathilde Schrøder
  • Holdnr: 29319

Første møde: 29-08-2019 16:15
Nedsat pris Fr.berg DKK 975,00
29320 Varmtvandsbassin Tor 17:00 Rigshospitalet, Fys. Opg.3 Afd.3001 Mathilde Schrøder
  • Holdnr: 29320

Første møde: 29-08-2019 17:00