Øbrohallen

Første møde: 30-08-2018 12:00
Undervisere: Birte Finken
Nedsat pris Fr.berg DKK 1.200,00
28389 Varmtvandsundervisning Fre 10:00 Øbro-Hallen Cecilie Gry Knuth-Winterfeldt

Første møde: 31-08-2018 10:00
Nedsat pris Fr.berg DKK 1.200,00
28390 Varmtvandsundervisning Fre 10:40 Øbro-Hallen Cecilie Gry Knuth-Winterfeldt

Første møde: 31-08-2018 10:40
Nedsat pris Fr.berg DKK 1.200,00
28391 Varmtvandsundervisning Fre 11:20 Øbro-Hallen Cecilie Gry Knuth-Winterfeldt

Første møde: 31-08-2018 11:20