Frederiksberg

19645S Varmtvandsundervisning Man 16:50 Frederiksberg Hospital, Vej 6, indg. 5. Berith Lyng

Holdnummer: 19645S
Første møde: 03-06-2019 16:50
Undervisere: Berith Lyng
Christina Friis
Nedsat pris København DKK 240,00
Nedsat pris Fr.berg DKK 240,00
19615S Yin Yoga Man 11:30 Frederiksberg Have Yoga Quinee Balsov Rasmussen
  • Holdnr: 19615S
  • Navn: Yin Yoga
  • Start tid: 11:30
  • Underviser: Quinee Balsov Rasmussen
  • :

Yin Yoga er rolige, gulvbaserede stillinger, hvor der arbejdes bevidst på at afslappe musklerne og blødgøre dit bindevæv. Hermed frigives spændinger i fx ryg, hofter og bækken.

Bindevæv forbinder alt væv i kroppen, og omslutter sener, muskler, knogler og organer. Bindevævet er fyldt med nervetråde, og hvis du spænder, har skader eller er stresset, vil bindevævet trække sig sammen og give dig følelse af smerte, stivhed og træthed.

Yin yoga giver ro til at overskue og lindre smerter, og øger dit velvære både fysisk og mentalt.

Yin yoga kan bl.a.:

• Berolige og afbalancere krop og sind
  • Øge mobiliteten i kroppen, især leddene og hofterne
  • Sænke stressniveauet
  • Øge udholdenhed
  • Øge smidighed i leddene og bindevæv
  • Hjælpe mod træthed og migræne
  • Give en dybere afslapning

Praktisk information:
Da yin yoga er en meget stille yogaform anbefaler vi at man tager en ekstra trøje med til træningen.

Holdnummer: 19615S

• Holdnr: 19635S
  • Navn: Yoga
  • Start tid: 14:00
  • Sted: Kedelhallen, "Kassen"
  • Underviser: Charlotte Kleberg

Yoga

På vores yoga hold undervises der i hatha yoga, som er en klassisk og grundlæggende yogaform. Undervisningen er baseret på klassiske yogastillinger, som holdes i længere tid med fokus på præcision og åndedræt. Formålet er at opnå øget smidighed, styrke, balance og kropsbevidsthed. Stillingerne udføres i et roligt tempo med pauser. Undervisningen foregår på mindre hold og øvelserne tilpasses den enkelte deltagers fysiske formåen og behov.

Deltagerne skal medbringe lagen/håndklæde til beskyttelse af madrassen.

Holdnummer: 19635S
Første møde: 13-05-2019 14:00
Undervisere: Charlotte Kleberg
Nedsat pris København DKK 400,00
Nedsat pris Fr.berg DKK 400,00
19629S Gotved øvelser & afspænding Tir 12:00 Kedelhallen, "Kassen" Anna Louise Holm

Gennem stræk, styrkeøvelser og afspænding skabes styrke og naturlig balance i bevægeapparatet og nervesystemet. Du lærer at bruge kroppen som naturen har skabt den. Gotved-systemet egner sig specielt til personer med problemer i nakke, skuldre, ryg, led og ben.

Undervisningen varetages af Gotveduddannet bevægelsespædagog.

Holdnummer: 19629S
Første møde: 07-05-2019 12:00
Undervisere: Anna Louise Holm
Nedsat pris København DKK 205,00
Nedsat pris Fr.berg DKK 205,00
19650S Varmtvandsundervisning Tir 12:25 Frederiksberg Hospital, Vej 6, indg. 5. Filip Jocic

Holdnummer: 19650S
Første møde: 28-05-2019 12:25
Nedsat pris København DKK 394,00
Nedsat pris Fr.berg DKK 394,00
19651S Varmtvandsundervisning Tir 13:05 Frederiksberg Hospital, Vej 6, indg. 5. Filip Jocic

Holdnummer: 19651S
Første møde: 28-05-2019 13:05
Nedsat pris København DKK 394,00
Nedsat pris Fr.berg DKK 394,00
19633S Styrke- og konditionstræning Tir 10:00 Mariendalshallen Ane Lise Vendelboe

Styrke- og konditionstræning

Undervisningen påbegyndes med fælles opvarmning, hvorefter der arbejdes med øvelser, som har til formål at forbedre kondition og styrke. Der afsluttes med strækøvelser. Undervisningen foregår på små hold og underviseren tilpasser øvelserne til den enkelte deltagers fysiske formåen og behov.

Holdnummer: 19633S
Første møde: 30-04-2019 10:00
Undervisere: Ane Lise Vendelboe
Nedsat pris København DKK 226,00
Nedsat pris Fr.berg DKK 226,00
19625S Velvære Ons 11:00 Bülowsvejhallen Ane Lise Vendelboe
  • Holdnr: 19625S
  • Navn: Velvære
  • Ugedag: Ons
  • Start tid: 11:00
  • Sted: Bülowsvejhallen
  • Underviser: Ane Lise Vendelboe
  • :

Vil du holde dig i form uden at miste pusten? Vi påbegynder undervisningen med opvarmning, med efterfølgende blid cirkeltræning og pilates øvelser på måtte.  Alle øvelser tilpasses den enkelte deltagers fysiske formåen og behov.

Holdnummer: 19625S
Første møde: 22-05-2019 11:00
Undervisere: Ane Lise Vendelboe
Nedsat pris København DKK 116,50
Nedsat pris Fr.berg DKK 116,50
19662S Styrke- og konditionstræning Ons 11:00 Søster Sofies Minde Aneta Janik

For at kunne deltage i undervisningen skal man være "handicappet i forhold til undervisningen  i det konkrete emne".

Holdnummer: 19662S
Første møde: 24-04-2019 11:00
Undervisere: Aneta Janik
Michal Janik
Nedsat pris København DKK 287,00
Nedsat pris Fr.berg DKK 287,00
19637S Yoga Ons 11:00 Frederiksberg Have Yoga Charlotte Kleberg
  • Holdnr: 19637S
  • Navn: Yoga
  • Ugedag: Ons
  • Start tid: 11:00
  • Underviser: Charlotte Kleberg
  • :

Her undervises der i hatha yoga, som er en klassisk og grundlæggende yogaform. Undervisningen er baseret på klassiske yogastillinger, som holdes i længere tid med fokus på præcision og åndedræt. Formålet er at opnå øget smidighed, styrke, balance og kropsbevidsthed. Stillingerne udføres i et roligt tempo med pauser. Undervisningen foregår på mindre hold og øvelserne tilpasses den enkelte deltagers fysiske formåen og behov.

Deltagerne skal medbringe lagen/håndklæde til beskyttelse af madrassen.

Holdnummer: 19637S
Første møde: 15-05-2019 11:00
Undervisere: Charlotte Kleberg
Nedsat pris København DKK 400,00