Varmtvandsbassin

19645S Varmtvandsundervisning Man 16:50 Frederiksberg Hospital, Vej 6, indg. 5. Berith Lyng

Holdnummer: 19645S
Første møde: 03-06-2019 16:50
Undervisere: Berith Lyng
Christina Friis
Nedsat pris København DKK 240,00
Nedsat pris Fr.berg DKK 240,00
19650S Varmtvandsundervisning Tir 12:25 Frederiksberg Hospital, Vej 6, indg. 5. Filip Jocic

Holdnummer: 19650S
Første møde: 28-05-2019 12:25
Nedsat pris København DKK 394,00
Nedsat pris Fr.berg DKK 394,00
19651S Varmtvandsundervisning Tir 13:05 Frederiksberg Hospital, Vej 6, indg. 5. Filip Jocic

Holdnummer: 19651S
Første møde: 28-05-2019 13:05
Nedsat pris København DKK 394,00
Nedsat pris Fr.berg DKK 394,00
19604S Varmtvandsundervisning Fre 09:40 Frederiksberg Hospital, Vej 6, indg. 5. Filip Jocic

Holdnummer: 19604S
Første møde: 14-06-2019 09:40
Nedsat pris København DKK 236,25
Nedsat pris Fr.berg DKK 236,25
19605S Varmtvandsundervisning Fre 10:20 Frederiksberg Hospital, Vej 6, indg. 5. Filip Jocic

Holdnummer: 19605S
Første møde: 14-06-2019 10:20