Frederiksberg

Anna Stage Hansen
Nedsat pris København DKK 862,00
Nedsat pris Fr.berg DKK 862,00
28655 Sund bevægelse - ned i vægt Man 18:00 Diakonissestiftelsen, tilbygningen Sara Esdahl

Holdet henvender sig til deltagere, som ønsker at opnå et varigt og sundt vægttab. Fysisk aktivitet og sund kost styrker din krop, så du har det bedste udgangspunkt for vægttab og bedre velvære. Undervisningen har fokus på motion og vedligeholdelse af sunde vaner i fællesskab med andre.

Første møde: 27-08-2018 18:00
Undervisere: Sara Esdahl
Nedsat pris København DKK 575,00
Nedsat pris Fr.berg DKK 575,00
28669 Varmtvandsundervisning Man 18:50 Frederiksberg Hospital, Vej 6, indg. 5. Christina Friis

Første møde: 27-08-2018 18:50
Undervisere: Christina Friis
Nedsat pris Fr.berg DKK 1.142,00
28698 Varmtvandsundervisning Tir 16:35 Frederiksberg Hospital, Vej 6, indg. 5. Helle Johannsen

Første møde: 28-08-2018 16:35
Undervisere: Helle Johannsen
Nedsat pris Fr.berg DKK 1.142,00
28699 Varmtvandsundervisning Tir 17:15 Frederiksberg Hospital, Vej 6, indg. 5. Helle Johannsen

Første møde: 28-08-2018 17:15
Undervisere: Helle Johannsen
Nedsat pris Fr.berg DKK 1.142,00
28600 Rygskole - teori og træning Tir 18:00 Diakonissestiftelsen, tilbygningen Trine Askløf

Kender du til hyppige ryg, nakke og skuldersmerter? På dette hold kan du opnå langsigtede forbedringer af ryggens funktionsevne.

Undervisningen består af grundig opvarmning og intensiv styrketræning med maskiner samt stræk og afspænding. Under kyndig vejledning af en fysioterapeut trænes de muskelgrupper som giver den fornødne stabilitet, bevægelighed og styrke.

Der indgår teori om ryggens opbygning og funktion, holdningens betydning, risikofaktorer til smerter og smertelindring. Gode bevægelses, arbejds- og hvilestillinger gennemgås af fysioterapeut.

For at kunne deltage i undervisningen, skal man være "handicappet i forhold til undervisningen  i det konkrete emne".

Første møde: 04-09-2018 18:00
Undervisere: Trine Askløf
Nedsat pris København DKK 645,00
Nedsat pris Fr.berg DKK 645,00
28611 Varmtvandsundervisning Ons 19:10 Frederiksberg Svømmehal Bettina Skou Brammer

Praktisk information:

Medbring 20kr til omklædningsskab

Første møde: 29-08-2018 19:10
Undervisere: Bettina Skou Brammer
Nedsat pris København DKK 617,00
Nedsat pris Fr.berg DKK 617,00
28657 Varmtvandsundervisning Ons 16:10 Frederiksberg Hospital, Vej 6, indg. 5. Marianne Henriksen

Første møde: 29-08-2018 16:10
Nedsat pris Fr.berg DKK 1.142,00
28658 Varmtvandsundervisning Ons 16:50 Frederiksberg Hospital, Vej 6, indg. 5. Marianne Henriksen

Første møde: 29-08-2018 16:50
Nedsat pris Fr.berg DKK 1.142,00
28659 Varmtvandsundervisning Ons 17:30 Frederiksberg Hospital, Vej 6, indg. 5. Marianne Henriksen

Første møde: 29-08-2018 17:30
Nedsat pris Fr.berg DKK 1.142,00
28685 Varmtvandsundervisning Tor 16:35 Frederiksberg Hospital, Vej 6, indg. 5. Marie Skov

Første møde: 30-08-2018 16:35
Undervisere: Marie Skov
Nedsat pris Fr.berg DKK 1.142,00
28626 Styrke- og konditionstræning Tor 16:05 Mariendalshallen Ane Lise Vendelboe

Vi begynder med en opvarmning, hvor vi strækker kroppen igennem, går eller små-løber hen over gulv. Derefter arbejder vi med redskaber, bolde, elastikker, stol-øvelser, parvis eller enkeltvis.

I undervisningen arbejder vi med pulstræning, core - ( kærnemuskler) og knogletræning og ledtræning samt pilates. Vi lægger vægt på at have det sjovt under øvelserne. Til slut i undervisningen slapper vi af på måtter, og lytter til afslappende musik.

Første møde: 30-08-2018 16:05
Undervisere: Ane Lise Vendelboe
Nedsat pris København DKK 679,00
Nedsat pris Fr.berg DKK 679,00
28648 1. knivform og sværd- forudsætter træning i den langsomme Tai Chi-form Tor 17:00 Skolen på Duevej Karin Nyberg

1. knivform og sværd- forudsætter træning i den langsomme Tai Chi-form

Kniven, der er ca. 1 m. lang, kan enten være af træ eller metal. Du skal have en blankvåbentilladelse hos Politiet, når du køber en metalkniv. BUDOsport- forretninger forhandler Thai Chi-våben. Forudsætningen for deltagelse i undervisningen er, at du tidligere har trænet den langsomme form i Thai Chi Chuan.

For at kunne deltage i undervisningen skal man være "handicappet i forhold til undervisningen  i det konkrete emne".

I undervisningen repeteres den 1. knivform: Kort Kniv og vi er begyndet på sværdet. Våbenformene træner og udvider kroppens kraft og funktion.

Første møde: 06-09-2018 17:00
Undervisere: Karin Nyberg
Nedsat pris København DKK 675,00
Nedsat pris Fr.berg DKK 675,00