Gribskov

Holdnummer: 19112
Første møde: 07-01-2019 17:20
Undervisere: Marianne Pedersen
19130 Vægttab ved varmtvandsundervisning Man 18:00 Gilleleje Fysioterapi Marianne Søndergård

Holdnummer: 19130
Første møde: 07-01-2019 18:00
Undervisere: Marianne Søndergård
19131 Vægttab ved varmtvandsundervisning Man 19:00 Gilleleje Fysioterapi Marianne Søndergård

Holdnummer: 19131
Første møde: 07-01-2019 19:00
19137 Pilates Man 19:00 Fysiocenter Helsinge Anne-Renée Hansson
  • Holdnr: 19137
  • Navn: Pilates
  • Ugedag: Man
  • Start tid: 19:00
  • Sted: Fysiocenter Helsinge
  • Underviser: Anne-Renée Hansson
  • :

Pilates

Pilates er en effektiv og skånsom træningsform, hvor der er fokus på et samspil mellem bevægelse og vejrtrækning. Undervisningen er baseret på langsomme, kontrollerede og præcise bevægelser, som styrker kroppens kernemuskulatur. Øvelserne styrker balanceevnen, forbedrer kropsholdningen og der opnås en højere grad af stabilitet og smidighed. Undervisningen foregår på små hold og underviseren tilpasser øvelserne til den enkelte deltagers fysiske formåen og behov.

Holdnummer: 19137
Første møde: 07-01-2019 19:00
Undervisere: Anne-Renée Hansson
19115 Varmtvandsundervisning Tir 16:40 Gilleleje Fysioterapi Vibeke Fagerberg

Holdnummer: 19115
Første møde: 08-01-2019 16:40
19116 Varmtvandsundervisning Tir 17:20 Gilleleje Fysioterapi Vibeke Fagerberg

Holdnummer: 19116
Første møde: 08-01-2019 17:20
19121 Varmtvandsundervisning Ons 16:00 Gilleleje Fysioterapi Vibeke Fagerberg

Holdnummer: 19121
Første møde: 09-01-2019 16:00
Undervisere: Vibeke Fagerberg
19123 Varmtvandsundervisning Ons 18:00 Gilleleje Fysioterapi Marianne Søndergård

Holdnummer: 19123
Første møde: 09-01-2019 18:00
19176 Kost- og diætistforløb Ons 18:00 Gilleleje Fysioterapi Bettina Rasmussen

Er du kørt fast i de forkerte rutiner? Savner du inspiration til træning og sund kost? På dette forløb får du professionel støtte og vejledning til at opnå et sundt og langtidsholdbart vægttab eller til at bibeholde en sund vægt. Vi udveksler erfaringer med hinanden og afprøver forskellige motionsformer. Du får hjælp til at pejle dig ind på, hvad der virker bedst for dig, så du kan gøre en aktiv indsats for at ændre din livsstil.

Gigtskolens hold er hensyntagende hold, og for at kunne deltage i undervisningen skal man være ”handicappet i forhold til undervisningen i det konkrete emne”. Det vil sige at du på grund af fysiske udfordringer eller skavanker har svært ved at deltage på et lignende hold.

Holdnummer: 19176
Første møde: 06-02-2019 18:00
Undervisere: Bettina Rasmussen
Lena Walleen Kimmer