Gribskov

Første møde: 13-08-2018 16:00
28111 Varmtvandsundervisning Man 16:40 Gill. Fysioterapi Marianne Pedersen

Varmtvandsundervisning

Træning i varmtvandsbassin har en lindrende virkning på gigtsmerter samt smerter forårsaget af ryg-, nakke-, hofte- og knæproblemer. Ved træning i vand undgås overbelastning og vandmodstanden bruges til at træne muskler, kondition og åndedræt. Undervisningen ledes af fysioterapeuter, afspændingspædagoger eller mensendieck-lærere og foregår på mindre hold, hvor der tages hensyn til den enkelte deltagers fysiske formåen og behov.

Første møde: 13-08-2018 16:40
28112 Varmtvandsundervisning Man 17:20 Gill. Fysioterapi Marianne Pedersen

Første møde: 13-08-2018 17:20
Undervisere: Marianne Pedersen
28130 Vægttab ved varmtvandsundervisning Man 18:00 Gill. Fysioterapi Marianne Søndergård

Første møde: 13-08-2018 18:00
Undervisere: Marianne Søndergård
28131 Vægttab ved varmtvandsundervisning Man 19:00 Gill. Fysioterapi Marianne Søndergård

Første møde: 13-08-2018 19:00
28137 Pilates Man 19:00 Fysiocenter Helsinge Anne-Renée Hansson
  • Holdnr: 28137
  • Navn: Pilates
  • Ugedag: Man
  • Start tid: 19:00
  • Sted: Fysiocenter Helsinge
  • Underviser: Anne-Renée Hansson
  • :

Pilates

Pilates er en effektiv og skånsom træningsform, hvor der er fokus på et samspil mellem bevægelse og vejrtrækning. Undervisningen er baseret på langsomme, kontrollerede og præcise bevægelser, som styrker kroppens kernemuskulatur. Øvelserne styrker balanceevnen, forbedrer kropsholdningen og der opnås en højere grad af stabilitet og smidighed. Undervisningen foregår på små hold og underviseren tilpasser øvelserne til den enkelte deltagers fysiske formåen og behov.

Første møde: 27-08-2018 19:00
Undervisere: Anne-Renée Hansson
28115 Varmtvandsundervisning Tir 16:40 Gill. Fysioterapi Vibeke Fagerberg

Første møde: 14-08-2018 16:40