Gribskov

Holdnummer: 19112
Første møde: 07-01-2019 17:20
Undervisere: Marianne Pedersen
19130 Vægttab ved varmtvandsundervisning Man 18:00 Gilleleje Fysioterapi Marianne Søndergaard

Holdnummer: 19130
Første møde: 07-01-2019 18:00
Undervisere: Marianne Søndergaard
19115 Varmtvandsundervisning Tir 16:40 Gilleleje Fysioterapi Vibeke Fagerberg

Holdnummer: 19115
Første møde: 08-01-2019 16:40
19116 Varmtvandsundervisning Tir 17:20 Gilleleje Fysioterapi Vibeke Fagerberg

Holdnummer: 19116
Første møde: 08-01-2019 17:20
19121 Varmtvandsundervisning Ons 16:00 Gilleleje Fysioterapi Vibeke Fagerberg

Holdnummer: 19121
Første møde: 09-01-2019 16:00
Undervisere: Vibeke Fagerberg
19123 Varmtvandsundervisning Ons 18:00 Gilleleje Fysioterapi Marianne Søndergaard

Holdnummer: 19123
Første møde: 09-01-2019 18:00
Undervisere: Marianne Søndergaard
19176 Kost- og motionsforløb med fysioterapeut og diætist Ons 18:00 Gilleleje Fysioterapi Bettina Rasmussen

Savner du inspiration til træning og sund kost? På dette forløb får du professionel støtte og vejledning til at opnå et sundt og langtidsholdbart vægttab eller til at bibeholde en sund vægt. Vi udveksler erfaringer med hinanden og afprøver forskellige motionsformer. Du får hjælp til at pejle dig ind på, hvad der virker bedst for dig, så du kan gøre en aktiv indsats for at ændre din livsstil.

12 gange træning varieret mellem træning i træningscenter, varmtvandsbassinet og pilatescenteret.
4 gruppermøder med diætist
.

Gigtskolens hold er hensyntagende hold, og for at kunne deltage i undervisningen skal man være ”handicappet i forhold til undervisningen i det konkrete emne”. Det vil sige at du på grund af fysiske udfordringer eller skavanker har svært ved at deltage på et lignende hold.

Holdnummer: 19176
Første møde: 06-02-2019 18:00
Undervisere: Bettina Rasmussen
Lena Walleen Kimmer