Varmtvandstræning

19383 Varmtvandsundervisning Man 13:40 Lions Kollegiet Camilla Skovgaard Schmidt

Holdnummer: 19383
Første møde: 07-01-2019 13:40
Undervisere: Camilla Skovgaard Schmidt
Nedsat pris København DKK 1.349,00
Nedsat pris Fr.berg DKK 1.349,00
19654 Varmtvandsundervisning Man 09:15 Frederiksberg Hospital, Vej 6, indg. 5. Tina Maria Stahl

Holdnummer: 19654
Første møde: 07-01-2019 09:15
Nedsat pris København DKK 1.522,00
Nedsat pris Fr.berg DKK 1.522,00
19661 Varmtvandsundervisning Man 09:55 Frederiksberg Hospital, Vej 6, indg. 5. Tina Maria Stahl

Holdnummer: 19661
Første møde: 07-01-2019 09:55
Nedsat pris København DKK 1.522,00
Nedsat pris Fr.berg DKK 1.522,00
19672 Aqua Yoga Man 10:35 Frederiksberg Hospital, Vej 6, indg. 5. Tina Maria Stahl
  • Holdnr: 19672
  • Navn: Aqua Yoga
  • Ugedag: Man
  • Start tid: 10:35
  • Sted: Frederiksberg Hospital, Vej 6, indg. 5.
  • Underviser: Tina Maria Stahl
  • :

Aqua Yoga henvender sig til alle, der har brug for at give sig selv lidt ekstra opmærksomhed. Aqua Yoga er godt for både krop og sind, og er en yderst skånsom form for træning. I vandet udføres mange af de øvelser man almindeligvis bruger i yoga, og vandets opdrift hjælper med at smidiggøre led og muskler. Kombinationen giver en følelse af lethed, smidighed og god styrke af kropsstammen.

Der undervises på små hold således at undervisninge kan tilrettelægges med udgangspunkt i den enkelte deltagers behov.

For at kunne deltage i undervisningen skal man være ”handicappet i forhold til undervisningen i det konkrete emne”. Det vil sige, at man på grund af fysiske udfordringer, har svært ved at træne på et almindeligt hold.

Holdnummer: 19672
Første møde: 07-01-2019 10:35