Hvem kan deltage

Gigtskolens undervisning henvender sig til personer, som på grund af en fysisk skavank ikke kan træne på et almindeligt hold. Det kan fx være gener forårsaget af: gigt, osteoporose, sclerose, parkinsson, hofte- eller knæskader, ryg- og nakkeproblemer, diabetes eller forhøjet blodtryk.

Vores hold er ”handicaphold”. Det betyder at deltagerne skal være ”handicappet i forhold til det emne de undervises i”. Man kan altså kun deltage på vores bevægelseshold, hvis man har en fysisk skavank, som gør at man ikke kan deltage på et almindeligt bevægelseshold.

Der undervises på små hold, hvor der tages særligt hensyn til den enkeltes specifikke behov og formåen. 

Alle med fysiske udfordringer kan deltage på vores hold. Vores hold henvender sig til personer med fx:

Gigt, sclerose, parkinsson, osteoporose, hypermobilitet, fibromyalgi, hofte- eller knæoperation, ryg- og nakkeproblemer, skulderskader, diabetes, forhøjet blodtryk.

Er du i tvivl om det er noget for dig?
Langt de fleste bevægelseshæmmede har glæde af undervisningen på vores hold, men er du i tvivl er det altid en god ide at konsultere din læge. 

Tro- og loveerklæring
Gigtskolens hold er handicaphold, og der gives tilskud til undervisningen på denne type hold. For at være berettiget til tilskud skal alle deltagere underskrive en tro- og loveerklæring.

For at deltage i undervisningen skal man generelt være selvhjulpen, men det er naturligvis tilladt at medbringe en hjælper, såfremt man har behov for dette.